Palvelut

LIIKETILASANEERAUKSET

Rakennusliike PR-Yhtymä Oy toteuttaa liikehuoneistojen ja toimitilojen korjaus- ja muutostyöt kokonaisval-taisesti tilaajan suunnitelmien mukaisesti. Suoritamme ko. tilojen uudelleenjärjestelyt, muutostyöt, pintaremontit ja kaikki talotekniset työt yhteistyössä laajan alihankkijaverkostomme kanssa. Me saamme liikehuoneistot loistamaan uudelleen asiakkaiden toivomusten mukaan palvelemaan tilojen asiakaskuntaa.

ASUINRAKENNUSTEN PERUSKORJAUKSET JA HUONEISTOREMONTIT

Rakennusliike PR-Yhtymä Oy saneeraa ja korjaa asuinhuoneistot pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Kauttamme hoituvat niin pienet kuin suuretkin huoneistoremontit luotettavasti taloyhtiöiden ja asukkaiden ehdoilla. Palveluumme kuuluu laaja taloteknisten osaajien verkosto sekä kaikki sähkötöiden monipuoliset ratkaisut. Saatamme asuinhuoneistojen viihtyvyyden kuntoon asiakkaan ehdoilla ja toiveiden mukaan.

LVIS-URAKOINTI

Rakennusliike PR-Yhtymä Oy tuottaa LVIS–urakoinnit omana palvelunaan. Me asennamme ja tarkastamme kaikki tekemämme LVIS-työt asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Tuotamme kilpailukykyiset LVIS-töiden ratkaisut niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin.

UUDISRAKENTAMINEN

Rakennusliike PR-Yhtymä Oy tuottaa uudiskohteita sekä omana tuotantonaan että asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti joko kokonaisvaltaisina kokonaisuuksina ”avaimet käteen” –periaatteella tai osaurakoina. Kauttamme asiakkaalle toimitetaan rakennustekninen valvonta ja ohjaus, tarvittava suunnitteluohjaus, rakentaminen sekä käyttöönoton vaatimat toimenpiteet sovittuina kokonaisuuksina.